Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

14 Νοεμβρίου 2022

Handcrafted Crete – The Workshop

Handcrafted Crete – The Workshop. Το χειροποίητο ως «κλειδί» για την Προσέλκυση Ποιοτικού Τουρισμού.

Handcrafted Crete – The Workshop

Περιγραφή εκδήλωσης

Handcrafted Crete – The Workshop

Το χειροποίητο ως «κλειδί» για την Προσέλκυση Ποιοτικού Τουρισμού.

Η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων και με  αφορμή την πετυχημένη έκδοση από την Περιφέρεια Κρήτης του βιβλίου «Χειροποίητη Κρήτη», διοργανώνουν ημερίδα με θέμα HandcraftedCrete.

Το ολοήμερο αυτό «hands-on» γεγονός παρουσιάζει 10 επιτυχημένα case studies από την Κρήτη αλλά και το εξωτερικό και διερευνά τα επόμενα στρατηγικά βήματα αξιοποίησης του χειροποίητου στοιχείου με στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στο νησί μας. Στα δύο panel ομιλητών του συνεδρίου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και διακεκριμένοι επαγγελματίες του τουρισμού.  

Η ημερίδα Handcrafted Crete απευθύνεται σε ξενοδόχους, ταξιδιωτικούς πράκτορες, παρόχους υπηρεσιών και ταξιδιωτικών εμπειριών, παραγωγούς, οικοτέχνες, εστιάτορες και  δημιουργούς χειροποίητων ειδών ενώ παράλληλα είναι ελεύθερη σε κάθε επιπλέον ενδιαφερόμενο.

Σκοπός της ημερίδας  είναι να φέρει σε δημιουργικό διάλογο τους παραπάνω επαγγελματίες προκειμένου να διερευνήσουν  αποδοτικά τη μεταξύ τους συνεργασία αλλά και νέα πεδία δράσης για την αναβάθμιση και την ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού στο νησί μας.

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ημερίδας: Χειροποίητη Κρήτη_Workshop_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.docx – Έγγραφα Google .

Συντελεστές

Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΕ.
Με την υποστήριξη της
Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Χρήσιμα

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
Ώρα: 9.00 – 17.30
Μεγάλο Αρσενάλι
(Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) των Χανίων.