Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

27 Απριλίου 2024

«Περίπατος Βιβλίου»

Ημέρα Βιβλίου 2024 ~ Διαβάζω & Αλλάζω!

«Περίπατος Βιβλίου»

Περιγραφή εκδήλωσης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στον «Περίπατο Βιβλίου», που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, σε συνεργασία με την ομάδα αφήγησης της πόλης μας «Παραμυθάδες εν πλω», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δήμου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, ώρα 11.00.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστική, παραστατική αφήγηση με θέμα: Παραμύθια μυρωδάτα της Άνοιξης. Ιστορίες, που μιλούν για Άνοιξη, μεταμορφώσεις, αγάπη, αλληλεγγύη, με συνοδεία μουσικών οργάνων!

Η  Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου εορτάζεται στις 23 Απριλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO. Η Ημέρα Βιβλίου 2023 με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω», διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά από την  Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και έχει εξαιρετική απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες, φέρνοντας κοντά στο βιβλίο όλες τις ηλικίες, τα κοινωνικά στρώματα, παλιούς και νέους αναγνώστες.

Συντελεστές

Αφηγούνται οι: Δήμητρα Βαλαβάνη, Αγγελική Μπεμπλιδάκη, Νίκος Μπλαζάκης, Στέλλα Ροζάκη και η Δέσποινα Τζιάκη.

Χρήσιμα

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2821 3 41774