Ολες οι εκδηλωσεις

Χρυσό βραβείο για το chania-culture.gr

Το chania-culture.gr κατακτάει την Gold διάκριση στα Best City Awards 2023!

Συνεχίστηκαν και φέτος οι διακρίσεις του Δήμου Χανίων για την καινοτομία και τις καλές πρακτικές σε επίπεδο αυτοδιοίκησης σε πανελλαδικό επίπεδο.
Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 16/01/2023, ο Δήμος Χανίων βραβεύτηκε με συνολικά τέσσερις διακρίσεις.
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ απέσπασε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Συστήματα Διαχείρισης χώρων άθλησης, πολιτισμού & ψυχαγωγίας” για την ιστοσελίδα chania-culture.gr ως έργο “ολοκληρωμένης διαδικτυακής πληροφόρησης, κράτησης και πληρωμής εισιτηρίου για πολιτιστικές δράσεις”.

Για την απονομή στην Αθήνα βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Γιάννης Γιαννακάκης και ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Παπαδάκης.

Μέσα από την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα chania-culture.gr
– το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για την πλειοψηφία των εκδηλώσεων στα Χανιά και να κάνει ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου
– οι καλλιτέχνες και παραγωγοί εκδηλώσεων έχουν πρόσβαση σε σύστημα ελέγχου ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων, διαδικτυακής προβολής στην ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα και το email newsletter

– παρουσιάζεται όλο το πολιτιστικό οικοσύστημα του Δήμου Χανίων και παρέχεται άμεση πρόσβαση στις επιμέρους δομές του (Πινακοθήκη, Βιβλιοθήκη, Κέντρο Αρχιτεκτονικής, Μουσείο Σχολικής Ζωής κ.α.).

Η ιστοσελίδα chania-culture.gr
– έχει πάνω από 100.000 επισκέψεις το χρόνο.
– φιλοξενεί πάνω από 700 εκδηλώσεις το χρόνο

– ενημερώνει με τακτικό newsletter περισσότερους από 6.500 παραλήπτες

Τα ετήσια βραβεία «Best City Awards», απονέμονται από την εταιρία Boussias Communications και φέτος, την 7η χρονιά της διοργάνωσής τους, τελούνταν υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με την Τιμητική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για να επιβραβεύσουν την Καινοτομία & την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία, πραγματοποιήθηκε μέσω του on-line συστήματος αξιολόγησης, από τα 39 μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Στην τελετή απονομής, το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, που είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων.

#culture #digital #giatachania #chania_culture #chania

Χρυσό βραβείο για το chania-culture.gr