Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

9 Ιουλίου 2022

Εκδήλωση Επιχειρηματικότητας Γυναικών στα Χανιά

Μια διαφορετική καλοκαιρινή εκδήλωση έρχεται από τον Οργανισμό 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐃𝐨 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 για πρώτη φορά στα Χανιά, με θέμα την Επιχειρηματικότητα των Γυναικών!
Μια εκδήλωση με στόχο την έμπνευση, παρακίνηση και ενδυνάμωση των παρευρισκομένων.

Εκδήλωση Επιχειρηματικότητας Γυναικών στα Χανιά

Περιγραφή εκδήλωσης

Το ξεχωριστό αυτό #𝐬𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫𝐠𝐚𝐥𝐚 event έρχεται στα Χανιά, για πρώτη φορά, σε συνέχεια των προηγούμενων συνεχόμενων επιτυχημένων events (2019 , 2020 & 2021) στην Κρήτη.
Μία εκδήλωση που στόχο έχει να μας φέρει κοντά στο επιχειρείν με έναν αυθεντικό και άμεσο τρόπο. Ανοιχτό για όλ@ που αναζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντες και το δίκτυό τους, να γνωριστούν με γυναίκες επιχειρηματίες που μοιράζονται την εμπειρία, τις επιτυχίες και αποτυχίες τους μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και για γυναίκες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα ή startuppers και φυσικά για όσους άνδρες πιστεύουν και υποστηρίζουν τη θηλυκή δύναμη!

Στο event θα μιλήσουν 4 ξεχωριστές γυναίκες που με το έργο και την πορεία τους θα εμπνεύσουν και θα παρακινήσουν το κοινό (με αλφαβητική σειρά):

-Γεωργία Μαραγκουδάκη, Owner Οίκος Αρώματος
-Έλλη Λυραράκη , Artist Designer – Entrepreneur
-Μάρω Βεργανελάκη, Φαρμακοποιός  Msc Α.Π.Θ. Ιδρύτρια των: 1866 sq Pharmacy, Chania Old Port Pharmacy, Chania Old Port Apivita Spa
-Νίκη Μαρτιμιανάκη, Founder Plants First Ethos,  Founder We Are Hormona, Co-founder ertha.gr

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει networking, θα προσφερθεί finger food & ποτό, με μουσικές επιλογές από το DJ Mi.Alpha!
Τέλος, για όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη βραδιά, αλλά δε βρίσκονται στην Κρήτη, η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 στην επίσημη ιστοσελίδα του Women Do Business στο Facebook και στο κανάλι της Οργάνωσης στο YouTube! 

Επίσης, θα υπάρχει ταυτόχρονη απόδοση της εκδήλωσης στην ελληνική νοηματική γλώσσα ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα.
Σύντομα θα ανακοινωθεί ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ευχαριστίες στους Χορηγούς της Εκδήλωσης: Φωτόπολις, Go Hania, Enhance Digital Agency, Mi.Alpha
Ευχαριστούμε πολύ και τη Sky Express που δίνει φτερά στις εθελόντριές μας από όλη την Ελλάδα για να παρευρεθούν στην εκδήλωση!

* Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Χρήσιμα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://forms.gle/FTJsCPuKnS2eGGLg6

Σάββατο 9 Ιουλίου στις 18:30
Ώρα προσέλευσης έως τις 22:30
Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) στα Χανιά