Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

7 Σεπτεμβρίου 2023

FUNNY BALLOONS SHOW

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΟΠΑΡΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

FUNNY BALLOONS SHOW

Περιγραφή εκδήλωσης

Μια συναρπαστική παράσταση, ένα πολύχρωμο party γεμάτο γέλιο, δράση και πάνω από 5.000 μπαλόνια πάνω στη σκηνή!!!

Με το μπαλονο-πύργο της, μπαλονο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν ….

Το Funny Balloons Show, μια πρωτότυπη και απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, έρχεται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του στην Κρήτη για δυο παραστάσεις – Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, για να ξετρελάνει το κοινό με την πρωτοτυπία και το συναρπαστικό του θέαμα. Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας καλούμε να ζήσετε ένα απόλυτο, χρωματιστό, μπαλονένιο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους!

Μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητα και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, μίμους, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά, άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειες της με τον κακό μάγο και τον δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της. Στις θέσεις VIP μικροί και μεγάλοι θεατές συμμετέχουν με διαδραστικά παιχνίδια στην παράσταση κάνοντας έτσι την εμπειρία τους ακόμα πιο συναρπαστική!

Ένα Μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!
Μια μαγική παράσταση που θα χαρίσει γέλιο σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας!
Η παράσταση είναι μεταγλωτισμένη.

Χρήσιμα

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20.30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

– Γενική Είσοδος: 13€
– *Εισιτήριο + Φωτογραφία με τους συντελεστές της παράστασης και δωράκι ένα μπαλόνι από τα σκηνικά της παράστασης: 15€
– Ομαδικά Εισιτήρια για 15 άτομα και άνω: 11€  (τηλ.6983711521)

*ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2€, ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΠΑΛΟΝΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΠΑΛΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εισιτήρια: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ TICKET SERVICES / τηλεφωνικά: 2107234567