Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

21 Ιουλίου 2023

Sidarta X Saske

MEDITERRANEAN TOUR 2023 | LIVE WITH BAND

Sidarta X Saske

Περιγραφή εκδήλωσης

Οι Sidarta και Saske έρχονται για 5 μοναδικές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι καλλιτέχνες-φαινόμενο των τελευταίων χρόνων με πάνω από 318 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και δεκάδες επιτυχίες όπως MEDITERRANEAN, AKOMI, ERIMO, PADOU, NANA, ΞΕΡΩ ΜΑΝΑ και πολλά άλλα hits, εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο κοινό σε πέντε διαφορετικές πόλεις με την συνοδεία live μπάντας. Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Πάτρα θα ζήσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, αντάξια της αισθητικής του αγαπημένου δίδυμου.

Λίγα λόγια για τον Sidarta:
Η νεότερη προσθήκη στην ομάδα της OBR, o 22χρονος Sidarta, κατάφερε να αναδειχθεί και να καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ. Με τέσσερα στη σειρά διαμαντένια singles (Mediterranean, Akomi, Adrenalina, Erimo) και τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα (IPIZME), ο Sidarta είναι ο καλλιτέχνης φαινόμενο με πάνω από 150.000.000 streams στην πρώτη του χρονιά και πρώτος εδώ και καιρό στις προτιμήσεις του μουσικόφιλου κοινού.
Έκτοτε έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και σε live σε όλη την Ελλάδα.
Η μελωδικότητα της φωνής του αναδεικνύει τη μουσική του η οποία συνδιαλέγεται έντονα με το ελληνικό μουσικό στοιχείο, εκφράζοντας ωστόσο την αυθεντικότητα και το urban στοιχείο που χαρακτηρίζει την αισθητική της OffBeat Records.

Λίγα λόγια για τον Saske:
Ο 24χρόνος Saske είναι ένας από τους νεότερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop. Μέσα σε μια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει 5 διαμαντένια και πολλά πολύ πλατινένια και χρυσά singles.
Η μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα πειραματικά στοιχεία αναμειγμένα με κλασικές rap αναφορές ενώ η κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο.
Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό με τα singles NASA, PADOU και MEDITERRANEAN να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο.

Συντελεστές

Οργάνωση – Παραγωγή: Stay Independent x Musayeta Entertainment x Bras De Freres
Επιμέλεια Παραγωγής: PassPort Live
Μέγας Χορηγός: Jaggermeister

Χρήσιμα

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
Ώρα: 21.30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
EARLY BIRD
12€
τα πρώτα εισιτήρια

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
16€
τα επόμενα

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
20€
την ημέρα της συναυλίας

Meet ‘n’ greet / backstage experience
40€
πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα.