Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

6 Ιουλίου 2023

Rous Live

O Rous live στα Χανιά, στο San Salvatore.

Rous Live

Περιγραφή εκδήλωσης

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους ξεκινά ένα νέο ταξίδι σε ήχους και στίχους, με μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!
Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες και κάθε του τραγούδι είναι μια μυθοπλασία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη», «Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Συντελεστές

Management – Παραγωγή: Cricos

#BrasDeFrères
#BrasDeFrèresConcerts
#Συναυλίες2023

Χρήσιμα

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε Χανιά

Γενική Είσοδος 13€.

Early Bird: Τα πρώτα 50 ηλεκτρονικά εισιτήρια στα 11€.

Φυσικό σημείο προπώλησης :
Αρτοζαχαροπλαστείο “Το Σπιτικό” Πλατεία Δικαστηρίων.

Πληροφορίες: 6974020544