Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

14 Σεπτεμβρίου 2023

Καίτη Γαρμπή – ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, συναυλία με την Καίτη Γαρμπή, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.

Καίτη Γαρμπή – ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Περιγραφή εκδήλωσης

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, συναυλία με την Καίτη Γαρμπή, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Η Καίτη Γαρμπή σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη. Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη ”

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή με το μοναδικό της ηχόχρωμα, τις αισθαντικές ερμηνείες της και τη μαγευτική ενέργεια της πάνω στη σκηνή, δίνει τίτλο στη φετινή της περιοδεία «ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ» εμπνευσμένο από ένα στίχο του καινούργιου της τραγουδιού ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς, και ο Ηλίας Παλιουδάκης.

3 καλλιτέχνες ο καθένας με το δικό του ήχο παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει!

Και φέτος η Καίτη Γαρμπή ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μας χαρίσει στο αγαπημένο κοινό της Κρήτης τρεις αξέχαστες συναυλίες!

Χρήσιμα

ΧΑΝΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ