Ολες οι εκδηλωσεις

14/04/2024


08:17

2

Εκδηλώσεις

10 Δεκεμβρίου 2022

TEDxChania 2022 • Turning Points / Σημεία Καμπής

Ήρθε η ώρα να τα πούμε, από κοντά. Μια ημέρα με 15 ζωντανές Ομιλίες, 6 διαδραστικά Workshops και 3 μοναδικά Performances στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. Ραντεβού στις 10.12!

TEDxChania 2022 • Turning Points / Σημεία Καμπής

Περιγραφή εκδήλωσης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Για να εξασφαλίσετε συμμετοχή στα Workshops που επιθυμείτε κλείστε έγκαιρα το εισιτήριό σας, υπάρχει κάλυψη θέσεων στο 75%

 

Ήρθε η ώρα να τα πούμε, από κοντά. Μια ημέρα με 15 ζωντανές Ομιλίες, 6 διαδραστικά Workshops και 3 μοναδικά Performances στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. Ραντεβού στις 10.12!

Turning Points – Σημεία Καμπής

Όλοι έχουμε χαράξει μία κάποια πορεία ως τώρα. Όσο συγκεντρωμένοι κι αν ήμασταν στον στόχο και στον προορισμό, οι περισσότεροι καταλήξαμε λίγο παραπέρα από εκεί που -όταν ξεκινούσαμε- ονειρευόμασταν να φτάσουμε. 

Κοιτώντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε καθαρά τις στροφές στις οποίες ξωκείλαμε, τα μέρη που σίγουρα δε θα ξαναπηγαίναμε ποτέ, τους ανθρώπους που από τύχη πέσαμε πάνω τους κι εκείνους που παρακάμψαμε, τις χειρότερες αναμνήσεις στα μέρη που προσπαθούσαμε να πάμε από καιρό, επιτυχίες που δεν απολαύσαμε, αποτυχίες που μας βρήκαν εκεί που δεν το περιμέναμε.

Στον υπαρξιακό μας χάρτη, το σημείο που τελικά βρεθήκαμε απέχει πολύ από το σημείο που θέλαμε να φτάσουμε. Η απόσταση που μας χωρίζει από αυτό είναι χειροπιαστή, και για αρκετούς δυσβάσταχτη. Κι εκεί πια τα πράγματα δυσκολεύουν. Ποιο ήταν το σημείο που καθόρισε την πορεία μας; Είναι οι ευκαιρίες που δε μας δόθηκαν, ή αυτές που αρπάξαμε; Οι επιλογές που κάναμε ή αυτές που απορρίψαμε; Οι καταστάσεις που περάσαμε, ή αυτές που παρακάμψαμε; 

Τα μαθηματικά ορίζουν το σημείο καμπής ως τη στιγμή που μία συνάρτηση αλλάζει πρόσημο. Στη ζωή, στην καριέρα και στον έρωτα αυτό το σημείο ορίζεται ως η στιγμή που καταλήγουμε με την πλάτη στραμμένη προς τον στόχο. 

Σε κάθε περίπτωση, μία ζωή άξια διήγησης έχει σημεία καμπής, και φέτος στο TEDxChania θα τα δούμε ένα προς ένα.

Οι ομιλητές και όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα ανακοινωθoύν σύντομα στο www.tedxchania.com.

Περισσότερες Πληροφορίες στο [email protected]

Ομιλητές

 

 

 

 

 

Workshops

Συντελεστές

TEDxChania

Χρήσιμα

Ημερομηνία: Σάββατο 10.12.2022
Διάρκεια: 12 ώρες (09:00-21:00)
Τοποθεσία: Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά, μέσα από το chania-culture.gr , μόνο για πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Φυσική Προπώληση, από το Μεγάλο Αρσενάλι Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 15:00 , με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά και με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ATTENDEE 36€ – Γενική Είσοδος Δείτε τις παροχές
DISCOUNTED 28€ – Μειωμένο Εισιτήριο για Φοιτητές, Ανέργους, Πολυτέκνους, Στρατιωτικούς Δείτε τις παροχές 
DONORS  60€ – Χορηγικό Εισιτήριο Δείτε τις παροχές 

Προσφορά για επιχειρήσεις
BUSINESS: 5+1 Free (μόνο για έκδοση τιμολογίου)
Επικοινωνήστε με το [email protected] για να κάνετε την κράτησή σας για Business πακέτο εισιτηρίων.

Σημείωση: Υιοθετώντας όσο το δυνατόν πιο βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο ηλεκτρονικά, ώστε να μειωθεί το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Κατηγορίες Εισιτηρίων και παροχές:  Κείμενα για πώληση εισιτηρίων – Google Docs