Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

28 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Περιγραφή εκδήλωσης

Το Ινστιτούτο Γεωενέργειας/ΙΤΕ διοργανώνει εκδήλωση για το ευρύ κοινό στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΕ, καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης με την ομιλία «Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και ο ρόλος του στο Εθνικό και Ευρωπαικό ερευνητικό οικοσύστημα».
Θα ακολουθήσει ομιλία της Δρ. Ολγας Βίζικα-Καββαδία, επιστημονικής διευθύντριας του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίου και Ενεργειακής Καινοτομίας, με θέμα «Πολιτικές Ενεργειακής Μετάβασης».

Η εκδήλωση θα κλείσει με το κονσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο «Τα φώτα της πόλης», μία παραγωγή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.
Στο πιάνο: Γιώργος Σαλτάρης.

Στο Φουαγιέ του θεάτρου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα ‘’Ενεργειακή Μετάβαση και Κλιματική Αλλαγή’’
Επιμέλεια Έκθεσης: Νίκος Λουπάκης.

Συντελεστές

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το ερευνητικό πρόγραμμα TWINN2SET “Twinning to Sustainable Energy Transition” [HORIZON EUROPE, Grant Agreement 101079246].

Χρήσιμα

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα: 18:00
Θέατρο ‘’Δημήτρης Βλησίδης’’ (Κουμ Καπί, Χανιά).