Ολες οι εκδηλωσεις

Χορός

16 Ιουνίου 2023

SWING ECHOES

Η σουίνγκ χορευτική κοινότητα των Χανίων-Chania Lindy Hop συναντιέται με φίλους από όλο τον κόσμο και σας προσκαλεί σε ένα χορευτικό ταξίδι στην περίοδο του Μεσοπολέμου στην Αμερική.

SWING ECHOES

Περιγραφή εκδήλωσης

Μία τζαζ χοροθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη χρυσή εποχή της τζαζ, όπου το σωματικό θέατρο συναντά χορούς που προέρχονται από την Αφροαμερικανική κουλτούρα, για να πουν μια ιστορία.
Charleston, Lindy hop, Jazz Roots, Κλακέτες, Body Music, Blues, είναι όλα είδη χορού που χαρακτηρίζονται από ελευθερία, προσωπική έκφραση, ρυθμικούς διαλόγους μεταξύ σωμάτων και μουσικής, πάντα με σεβασμό στην ατομικότητα, τη διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων.
Η ιστορία μας διαδραματίζεται σε ένα μπαρ της Αμερικής και τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές δεν πάνε καθόλου καλά. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως. Προσωπικό και “μόνιμοι” θαμώνες θυμούνται και αναζητούν τί πήγε λάθος και έφτασαν ως εδώ…

~ Θα ακολουθήσει κοινωνικός χορός lindy hop, εμπνευσμένος από τον αυτοσχεδιαστικό χορό της Swing εποχής ~

Συντελεστές

Βασικοί συντελεστές/Creative Team: Βασιλική Ντουντουλάκη, Κώστας Κοκολάκης, Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη, Irene Ragusini, Delta P, Fredrik Dahlberg, Frida Häggström Gerdt, Γιάννης Λύκος, Μάριος Ιωαννίδης

Η παράσταση αποτελεί μέρος του διεθνούς χορευτικού φεστιβάλ “a Little Swing – festival in Crete” και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Jazz Train studio, του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Χορηγός επικοινωνίας: Δίκτυο FM 91.5

Χρήσιμα

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.15
Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε

Είσοδος Ελεύθερη

Διάρκεια: 45′

Οι πόρτες κλείνουν στις 21.10.