Ολες οι εκδηλωσεις

Εργαστήριο,Θέατρο

18 Δεκεμβρίου 2022

Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία… αλλιώς!

“Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία… αλλιώς!” Ένα θέατρο – παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών! Το γνωστό παραμύθι «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ζωντανεύει με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας…

Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία… αλλιώς!

Περιγραφή εκδήλωσης

“Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία… αλλιώς!” Ένα θέατρο – παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών!

Το γνωστό παραμύθι «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ζωντανεύει με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου  ‘ρχεται στο μυαλό μόλις ακούς την λέξη «Χριστούγεννα»; Δέντρο! Λαμπάκια! Δώρα! Και φυσικά… αγάπη! Ο ήρωας της γνωστής ιστορίας όμως, έχει αντίθετη γνώμη. Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ συστήνεται ξανά και ζωντανεύει θεατρικά και αφηγηματικά μπροστά σας.

Ελάτε να γνωρίσουμε τον πιο διάσημο πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων, να συνομιλήσουμε μαζί του, να του κάνουμε ερωτήσεις, να καταλάβουμε τι νιώθει και πως σκέφτεται μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια. Το φανταστικό ταξίδι στο χωροχρόνο μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μέσα από μύθους και παραδόσεις. Γνωρίζουμε έθιμα για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου από διάφορες γωνιές του κόσμου: Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία, Γερμανία,  Αργεντινή! Στο τέλος, με στοιχεία από το καλλιτεχνικό μας ταξίδι κατασκευάζουμε το δικό μας γούρι για το νέο έτος και το παίρνουμε μαζί μας.”

Συντελεστές

Κατερίνα Αδαμάρα – θεατροπαιδαγωγός, αφηγήτρια, εκπαιδευτικός
Μαριαλένα Παπατριανταφύλλου – ηθοποιός, θεατροπαιδαγωγός
Ιδέα / Σχεδιασμός: Τέχνες στο μίξερ

Χρήσιμα

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Ώρα: 18:00
Μεγάλο Αρσενάλι, Χανιά

Είσοδος Ελεύθερη.