Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

25 Αυγούστου 2022

Λευτέρης Μητσόπουλος Come back after 2 years (ακυρώθηκε)

Λευτέρης Μητσόπουλος “Come back after 2 years” την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου Χανιών. O αγαπημένος stand-up comedian επιστρέφει με μια καλοκαιρινή περιοδεία…

Λευτέρης Μητσόπουλος Come back after 2 years (ακυρώθηκε)

Περιγραφή εκδήλωσης

Λευτέρης Μητσόπουλος “Come back after 2 years” την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου Χανιών.

O αγαπημένος stand-up comedian επιστρέφει με μια καλοκαιρινή περιοδεία και υπόσχεται να μας χαρίσει μια άκρως διασκεδαστική παράσταση, οπού θα μας κάνει να ταυτιστούμε μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, μαζί του θα είναι και όλοι οι χαρακτήρες που βγαίνουν από το στόμα του.

Τον λένε Λευτέρη Μητσόπουλο και κατάγεται από τη Ναύπακτο, και όπως εξήγησε στην εκπομπή, όνειρο και στόχος του είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, οι ακόλουθοί του εκφράζουν το θαυμασμό τους με ιδιαίτερα θετικά σχόλια, πολύς κόσμος όμως τον ξέρει ως, ο άνθρωπος «αλυσοπρίονο». Πώς γίνεται αυτό; Ένα βίντεο με τον νεαρό να μιμείται καταπληκτικά τον ήχο ενός αλυσοπρίονου, έφτασε μέχρι την Ellen DeGeneres, η οποία το έδειξε στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να φτάσει σχεδόν τα δύο εκατομμύρια views.
Ο νεαρός κωμικός που εμφανίζεται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», μοιράζεται λεπτομέρειες από την αναπάντεχη πορεία του.

Συντελεστές

Λευτέρης Μητσόπουλος

Παραγωγή: BK.EVENT.PRODUCTIONS O.E

Χρήσιμα

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα: 21:30
Διάρκεια: 90 λεπτά
Γενική Είσοδος: 13€

Ακυρώθηκε κατόπιν ανακοίνωσης του διοργανωτή.