Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

5 Νοεμβρίου 2022

ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Σάββατο 5/11 στις 20:30 Θέατρο Βλησίδη στα Χανιά “ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ”, μια παράσταση γεμάτη γέλιο και πολλή μουσική από τους SUCC και τον Μάνο Τρυπιά….

ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Περιγραφή εκδήλωσης

Σάββατο 5/11 στις 20:30 Θέατρο Βλησίδη στα Χανιά “ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ”, μια παράσταση γεμάτη γέλιο και πολλή μουσική από τους SUCC και τον Μάνο Τρυπιά.

Stand up Comedy με τους SUCC:
Τα μέλη των SUCC Στέλιος Ανδρεαδάκης , Διογένης Παπαδάκης και Μάριος Τριανταφύλλου Rundell , θα παρουσιάσουν κείμενα βγαλμένα από τη ζωή, κυρίως των ανθρώπων που τους ανέχονται.
Οι τρεις εναλλακτικοί κωμικοί σμιλεύουν τα αστεία τους μακριά από εύκολα χολιγουντιανά κλισέ, ζητώντας πρώτα την αγάπη και μετά τα λεφτά του κοινού τους, αν και καλό θα ήταν αρχικά να αποκτήσουν κοινό και μετά να ζητάνε λεφτά και αγάπες.
Λίγη σημασία έχουν όμως όλα αυτά για την τέχνη.”
Συναυλία ελληνικό ροκ: Mάνος Τρυπιάς
Ο Μάνος Τρυπιάς, είναι ο ροκάς, τραγουδοποιός και performer που χρησιμοποιεί με αίσθημα ευθύνης τη μουσική του ως «χρονομηχανή» για να μεταφέρει τους φίλους και ακροατές του με ασφάλεια σε διάφορα μέρη και εποχές.
Mαζί του ο Κώστας Αλμπάνης ,η Γεωργία Καλάθια,ο Ανδρέας Κομπολίτης και ο Βασίλης Κουτσορινάκης.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Βαγγέλης Λαρεντζάκης.

Συντελεστές

Από τους SUCC θα εμφανιστούν οι Στέλιος Ανδρεαδάκης, Διογένης Παπαδάκης και ο Μάριος Τριανταφύλλου Rundell.
Τον Μάνο Τρυπιά πλαισιώνουν οι: Κώστας Αλμπάνης- Ηλεκτρική κιθάρα, Γεωργία Καλάθια- Ακορντεόν, Ανδρεάς Κομπολίτης-Ντραμς, Βασίλης Κουτσορινάκης- Μπάσο.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Βαγγέλης Λαρεντζάκης.

Χρήσιμα

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ
Προπώληση: Viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/komodia-meta-mousikis/
Ηχητικά: Soundproject
Διοργάνωση: TrypArt