Ολες οι εκδηλωσεις

16/04/2024

12/10/2023
15/10/2023

10:57

2

Θέατρο

12 Οκτωβρίου 2023 - 15 Οκτωβρίου 2023

Ανταλλαγή προϊόντων

από την Ε.Ν.σταση Τέχνης.

Ανταλλαγή προϊόντων

Περιγραφή εκδήλωσης

Σε μια εποχή όπου το χρήμα ορίζει ακόμη και την ανθρώπινη αξία, ο Παναγιώτης Ζαφείρης τολμάει να φέρει τον κόσμο τούμπα και να πετάξει έναν άνθρωπο του σήμερα ανάμεσα σε παράξενα πλάσματα που περιφρονούν, αν όχι αποστρέφονται… το χρυσό! Κανείς δεν ενδιαφέρεται να υπολογίσει την αξία του. Αντιθέτως, τα πράγματα που είναι σημαντικά σε αυτόν τον αναποδογυρισμένο κόσμο είναι ευτελή και παράλογα στα μάτια του “νορμάλ” ήρωα ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει έχοντας στα χέρια του μόνο… ένα κομμάτι χρυσό!

Εμείς άραγε θα μπορούσαμε να ζήσουμε ανάμεσα σε τόσο “ακατάδεκτους” ανθρώπους;

Μια σύγχρονη κωμωδία χαρακτήρων η οποία μέσα από το άφθονο γέλιο αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της αυτοκριτικής και μας ξανασυστήνει στον εαυτό μας.

«Ένας ξινός χρυσοχόος, ένας κουφός ηλικιωμένος, δύο τύποι…αχαρακτήριστοι, ένας Bob που λύνει σταυρόλεξα, μία φαντασμένη vegan και μία… οπτασία. Πόσο πιθανό είναι να συνεννοηθείς; Και όμως…»

Συντελεστές

Κείμενο: Παναγιώτης Ζαφείρης
Σκηνοθεσία: Φαίη Ψωμαδάκη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μικέλα Παπαδουλάκη
Παίζουν Αλφαβητικά: Βασίλης Αντωνάκης, Γιάννης Αγγελάκης, Γιώργος Καγλατζής, Γλυκερία Αναγνωστάκη, Ζάχος Δαγαλάκης, Ιωάννα Χιωτάκη, Νίκος Μαρκάκης, Ντένια Καραβασιλειάδη, Χρήστος Κωνσταντουδάκης.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Γκουντάρα
Σχεδιασμός Αφίσας: Δήμητρα Ξηράκη
Στον ήχο και στην κατασκευή των σκηνικών ο Νάκος Καπενεκάκης

Χρήσιμα

Πέμπτη 12 έως Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
Ώρα: 21.30
Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”

Τιμές εισιτηρίων:
Πόρτα: 12 ευρώ
More.com (πρώην Viva): 10 ευρώ
ΑΜΕΑ: 5 ευρώ