Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

1 Απριλίου 2023

Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά

Ημερίδα του Δήμου Χανίων με την οικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα, Τένια Μακρή.

Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά

Περιγραφή εκδήλωσης

«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά»: Ημερίδα του Δήμου Χανίων με την οικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα, Τένια Μακρή.

Ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής του Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.) διοργανώνουν ημερίδα, με θέμα: «Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά»: οι συνέπειες της συναισθηματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, που μπορεί να υπάρχουν σε μια οικογένεια και τις πιθανές επιπτώσεις στα παιδιά, με προσκεκλημένη την οικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα, Τένια Μακρή.

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Στόχος της ημερίδας, η οποία απευθύνεται σε γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς και φοιτητές, είναι μέσα από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και τροφή για σκέψη, να κατανοήσουν οι παρευρισκόμενοι ότι η βία περνάει από τους γονείς στα παιδιά, καθώς επίσης να μάθουν τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων.

Χρήσιμα

Σάββατο 1η Απριλίου 2023,
Από τις 10:30 έως τις 14:00
Θέατρο “Μίκης  Θεοδωράκης”.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου  2023, στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων: 2821341693 και 2821341695 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.