Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις,Εργαστήριο

6 Απριλίου 2023

Έχεις Μήνυμα

Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Χανίων για την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο διαδίκτυο, για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Έχεις Μήνυμα

Περιγραφή εκδήλωσης

«Έχεις Μήνυμα»: Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Χανίων για την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο διαδίκτυο, για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.
Σε συνεργασία με τη Δ/νση Α’/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, διοργανώνουν τη δράση με τίτλο: “ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ”, που απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και στόχο έχει την ενημέρωση των μαθητών για την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο αυτό μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούνται:

1. να δημιουργήσουν – καταγράψουν πραγματικές ή φανταστικές μικρές ιστορίες που να σχετίζονται με την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο διαδίκτυο,
2. να παρουσιάσουν τις μικρές τους ιστορίες, όπως επιθυμούν (π.χ. θεατρικά, χορευτικά, μουσικά, με δημιουργία αφίσας ή ψηφιακού βιβλίου κ.α.) σε σχετική εκδήλωση στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στις 10 Μαρτίου 2023

Οι θεματικές που μπορούν να επιλέξουν είναι: εικονική πραγματικότητα, gaming, εθισμός, internet challenge, απάτη, διαδικτυακές διασημότητες, προσωπικά δεδομένα, δεξαμενή πληροφοριών.

Τις μικρές ιστορίες οι εκπαιδευτικοί μπορούν να τις στέλνουν ψηφιακά στο [email protected]

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972720943 (Άννα Νεμπαυλάκη).

Συντελεστές

Δήμος Χανίων
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων
Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.

Χρήσιμα

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023
Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης