Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

3 Οκτωβρίου 2022

Διάλεξη: “Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων” από τον αρχιτέκτονα Θεοφάνη Μπομπότη

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής , διοργανώνει διάλεξη του αρχιτέκτονα Θεοφάνη Μπομπότη για το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων.

Διάλεξη: “Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων” από τον αρχιτέκτονα Θεοφάνη Μπομπότη

Περιγραφή εκδήλωσης

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής που έχει οριστεί από την UIA – International Union of Architects, να γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου διάλεξη του αρχιτέκτονα Θεοφάνη Μπομπότη. Το θέμα της διάλεξης θα αφορά στη μελέτη και υλοποίηση του έργου για το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων από το αρχιτεκτονικό γραφείο Bobotis + Bobotis Architects.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και θα συνοδεύεται από εκτυπώσεις πινακίδων Α0 με σκίτσα, σχέδια και φωτογραφίες που αφορούν στη μελέτη και υλοποίηση του έργου και θα είναι αναρτημένες στο χώρο της διάλεξης.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η αρχιτέκτονας Πέννυ Χωραφά, σε συνεργασία με την Αρχιτεκτονική Επιτροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Λευτέρης Βεργεράκης, Βαλίνα Γεροπάντα, Ανδρέας Θεοδωρίδης, Γιώργος Καλλιγέρης, Ζαχαρίας Πιστόπουλος, Δημήτρης Τσακαλάκης).

Συντελεστές

ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου
Θεοφάνη Μπομπότη

 

Χρήσιμα

Δεύτερα 03 Οκτωβρίου 2022
Συνεδριακός χώρος του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – ΚΑΜ
Ώρα 20.00

Είσοδος ελεύθερη