Ολες οι εκδηλωσεις

Κατάθεση προσφορών για διατροφή καλλιτεχνών

Ένας από τους στόχους της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και του Δήμου Χανίων είναι η συνεργασία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την ανάδειξη της καλλιτεχνικής παραγωγής και την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το 2023 προγραμματίζεται να φιλοξενηθούν, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές δράσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ, που θα κάνουν την πόλη μας, για ακόμη μία φορά, κυψέλη σύγχρονου πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας δημιουργών, καλλιτεχνών και τεχνικών παρέχονται γεύματα σε εστιατόρια της πόλης. Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει ώστε να αναδεικνύεται η τοπική κουζίνα, η υγιεινή διατροφή και οι πρώτες ύλες της κρητικής γης. Προκειμένου να μπορέσουμε να οργανώσουμε ανάλογες εμπειρίες για τους καλεσμένους του 2023 ζητούμε από εστιατόρια της πόλης των Χανίων να μας δηλώσουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούμε σε αυτόν τον τομέα.

Στο info@chania-culture.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις εστίασης να καταθέσουν έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, τις προσφορές τους για 3 μενού, συνολικής τιμής 15, 20 και 25 ευρώ/άτομο. Κάθε νόμιμος φόρος θα πρέπει να περιλαμβάνεται στην τιμή. Ειδικές χορηγίες, προσφορές και εκπτώσεις θα αξιολογηθούν αναλόγως.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων

Σημειώσεις:

Η πρόσκληση αφορά κυρίως επιχειρήσεις εστίασης των Χανίων που βρίσκονται εντός του αστικού ιστού ή κοντά σε χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεων. Ανάλογες επιμέρους προσκλήσεις θα γίνουν για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε περιαστικές περιοχές. Για κάθε συνεργασία με δημόσιο φορέα (όπως είναι η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) θα απαιτηθεί έκδοση νόμιμου παραστατικού καθώς και δημοτική, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Πληροφορίες: Κοτσιφάκη Μαρία, τηλ. 2821341613

Κατάθεση προσφορών για διατροφή καλλιτεχνών