Ολες οι εκδηλωσεις

Κατάθεση προσφορών για διαμονή καλλιτεχνών

Ένας από τους στόχους της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και του Δήμου Χανίων είναι η συνεργασία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την ανάδειξη της καλλιτεχνικής παραγωγής και την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το 2023 προγραμματίζεται να φιλοξενηθούν, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές δράσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ, που θα κάνουν την πόλη μας, για ακόμη μία φορά, κυψέλη σύγχρονου πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας δημιουργών, καλλιτεχνών και τεχνικών, παρέχεται διαμονή σε ξενοδοχεία της πόλης. Προκειμένου να μπορέσουμε να οργανώσουμε την εμπειρία φιλοξενίας για τους καλεσμένους του 2023 ζητούμε από ξενοδοχεία της πόλης των Χανίων να μας δηλώσουν εγκαίρως την πρόθεσή τους να συνεργαστούμε σε αυτόν τον τομέα.

Στο info@chania-culture.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέσουν έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, τις προσφορές τους για την τιμή μονόκλινου και δίκλινου δωματίου με πρωινό. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά το καθαρό ποσό, ο φόρος διανυκτέρευσης και ο Φ.Π.Α. Ειδικές χορηγίες, προσφορές και εκπτώσεις θα αξιολογηθούν αναλόγως.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων

Σημειώσεις:

Η πρόσκληση αφορά κυρίως ξενοδοχεία των Χανίων που βρίσκονται εντός του αστικού ιστού ή κοντά σε χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεων. Η συνεργασία με ξενοδοχεία που βρίσκονται σε περιαστικές περιοχές μπορεί να γίνει εφόσον διατίθεται υπηρεσία μετακίνησης ή οργανωθούν πολιτιστικές δράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Για κάθε συνεργασία με δημόσιο φορέα (όπως είναι η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) θα απαιτηθεί έκδοση νόμιμου παραστατικού καθώς και δημοτική, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Πληροφορίες: Κοτσιφάκη Μαρία, τηλ. 2821341613

Κατάθεση προσφορών για διαμονή καλλιτεχνών