Τύπος:Μετάδοση Θέατρο | Όπερα

Χώρος:Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου

Ημ/νια:Δευτέρα, 30 Δεκ 2019

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 12€

Παιδιά έως 12 ετών: 10€

Φοιτητικό: 10€

Ανέργων: 10€

Ομαδικά Εισιτήρια (πάνω από 20): 10€

Πληροφορίες

Υπηρέτης δύο αφεντάδων του Richard Bean,
βασισμένο στο 'The Servant of Two Masters' του Carlo Goldoni,
με τραγούδια του Grant Olding

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ συνεχίζοντας την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα, παρουσιάζουν στο κοινό Χανίων μια θεατρική παράσταση του, βασισμένου στο ομότιτλο έργο του Carlo Goldoni, έργου του Richard Bean «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», από το βραβευμένο πρόγραμμα θεατρικών μεταδόσεων NT Live του National Theatre of London, σε σκηνοθεσία Nicholas Hytner.

Με πρωταγωνιστή το, βραβευμένο με Βραβείο Tony παρουσιαστή του «The Late Late Show», James Corden, η ξεκαρδιστική επιτυχία στο West End και το Broadway, «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», επιστρέφει στους κινηματογράφους, δίνοντας το στίγμα των 10ων γενεθλίων του National Theatre Live.

Το National Theatre of London στα Χανιά | One Man Two Guvnors | Richard Bean | ΚΑΜ | φωτογραφία | αφίσσα Photo @Johan PerssonΔιωγμένος από το τζαζ συγκρότημά του ο Francis Henshall, γίνεται σωματοφύλακας του Roscoe Crabbe, ενός μικροκακοποιού από το East End, που έχει έρθει στο Μπράιτον για να πάρει έξι χιλιάδες λίρες από τον πατέρα της αρραβωνιαστικιάς του. Αλλά ο Roscoe είναι στην πραγματικότητα η αδελφή του, Rachel, που υποδύεται το νεκρό αδελφό της τον οποίο σκότωσε το αγόρι της, ο Stanley Stubbers.
Ο μόνιμα πεινασμένος Francis τώρα, έχοντας βρει κρησφύγετο στο The Cricketers' Arms, βρίσκει την ευκαιρία για λίγα παραπάνω λεφτά όταν αναλαμβάνει και μια δεύτερη δουλειά με κάποιον Stanley Stubbers, που κρύβεται από την αστυνομία και περιμένει να ξανασυνδεθεί με τη Rachel. Για να μην αποκαλυφθεί, ο Francis πρέπει να κρατήσει τα δύο αφεντικά του χωριστά. Τόσο απλά.

Με Ελληνικούς Υπότιτλους


Με αφετηρία τις ακτές του Τάμεση, το National Theatre of London πάντα πρωτοπόρο, αποτελεί την πηγή έμπνευσης των σύγχρονων θεατρικών παραγωγών παγκοσμίως. Έχοντας μια παραγωγή 25 νέων θεατρικών παραστάσεων ετησίως, το National Theatre αποτελεί έναν από τους σύγχρονους ναούς της θεατρικής τέχνης.

Μέσα από το πρόγραμμα NT Live”, που ξεκίνησε πειραματικά το 2009, το National Theatre φθάνει πλέον σε πάνω από 2.000 αίθουσες παγκοσμίως και δίνει την δυνατότητα στους φανατικούς θεατές του σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν, από την αίθουσα του κοντινότερου κινηματογράφου τους, τις στιγμές θεατρικού μεγαλείου που δημιουργεί αυτός ο εμβληματικός θεατρικός οργανισμός καινοτομώντας σε κάθε νέα παραγωγή του.