Τύπος:Μαριονέτες

Χώρος:Θέατρο Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας

Ημ/νια:Παρασκευή, 07 Αυγ 2020

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 5€ ελάχιστη συνεισφορά

Πληροφορίες

Momentos

Παράσταση μαριονέτας από την από την ομάδα Baruti

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
Θέατρο Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών , 21.00

Ελεύθερη είσοδος με ελάχιστη συνεισφορά 5 €

Mία θεατρική-μουσική παράσταση όπου οι μαριονέτες παρουσιάζουν μία ποικιλία από διαφορετικά είδη μουσικής και αποτελείται από μια σειρά μικρών κωμικών σκετς συνδυασμένων με σκηνές κλόουν. Η ακρίβεια και η φυσικότητα της κίνησης αυτών των μικρών χαρακτήρων παράγουν μια συνεχή έκρηξη χαράς και γέλιου, εμπλέκοντας τους θεατές σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.

Περίληψη της παράστασης:
Η παράσταση ξεκινά με την καθαριότητα της σκηνής όπου θα γίνει μία μεγάλη συναυλία. Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο με τις συνεχόμενες γκάφες του στο πιάνο. Η χορεύτρια της σάμπα Miss Maruka φλερτάροντας με τους θαυμαστές της. Ο Mr Dupi σταρ του ροκ εν ρολ ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτή την τρελή συναυλία.

Λίγα λόγια για την ομάδα:
Η ομάδα Baruti ερευνά από το 1987 διαφορετικές φόρμες έκφρασης, με σκοπό να βρίσκει πάντα έναν απλό τρόπο να εκπλήξει τον θεατή. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.