Τύπος:Μετάδοση Θέατρο | Όπερα

Χώρος:Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ

Ημ/νια:Δευτέρα, 24 Αυγ 2020

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 10€

Πληροφορίες

Fleabag

Ο Όμιλος Antenna σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, συνδέει το κοινό των Χανίων με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης και παρουσιάζει το έργο της Phoebe Waller-Bridge "Fleabag"

Από το National Theatre of London στον ΚΗΠΟ | Fleabag | Phoebe Waller-Bridge | Εκδήλωση Χανιά NTL | Φωτογραφία παράστασης | Photo @ National Theatre of LondonΠαρακολουθήστε το ξεκαρδιστικό, συγκινητικό αλλά και σκληρό έργο, που έγραψε και ερμηνεύει η ιδιοφυής Phoebe Waller-Bridge και που σκηνοθετεί η Vicky Jones σε ζωντανή μετάδοση από το West End του Λονδίνου.

Αυτό το 67-λεπτο έργο αποτελεί μια συναρπαστική ματιά σε αυτό το περίεργο είδος γυναίκας που είναι η Fleabag (fleabag=ψειριάρα), και στην περίεργη ζωή της.

Η Fleabag μπορεί να δείχνει μια απροκάλυπτη υπερσεξουαλικότητα, να φαίνεται συναισθηματικά ατίθαση και εγωμανής, αλλά αυτά είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις τεταμένες οικογενειακές και φιλικές σχέσεις της και στο ιδιόμορφο καφέ της που μετά βίας επιβιώνει, η Fleabag βρίσκεται να μην έχει τίποτα να χάσει.
Το βραβευμένο θεατρικό έργο ενέπνευσε την ομώνυμη συναρπαστική τηλεοπτική σειρά του BBC, που πρόσφατα προτάθηκε για 11 βραβεία Emmy.

Σκηνοθεσία: Vicky Jones
Πρωταγωνιστεί: Phoebe Waller-Bridge

Η παράσταση μεταδίδεται με Ελληνικούς υπότιτλους.