Τύπος:Μετάδοση Θέατρο | Όπερα

Χώρος:Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου

Ημ/νια:Τετάρτη, 18 Δεκ 2019

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 12€

Παιδιά έως 12 ετών: 10€

Φοιτητικό: 10€

Ανέργων: 10€

Ομαδικά Εισιτήρια (πάνω από 20): 10€

Πληροφορίες

Η Ακρόαση
του Peter Morgan, σκηνοθεσία Stephen Daldry

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ συνεχίζοντας την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα, παρουσιάζουν στο κοινό Χανίων μια θεατρική παράσταση του έργου του Peter Morgan «Η Ακρόαση», σε σκηνοθεσία Stephen Daldry, από το βραβευμένο πρόγραμμα θεατρικών μεταδόσεων NT Live του National Theatre of London.

Το National Theatre of London στα Χανιά | Η ακρόαση | Peter Morgan | ΚΑΜ | φωτογραφίαΗ βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren (Η βασίλισσα), παίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ Β' στη βραβευμένη με το βραβείο Tony παραγωγή της «Ακρόασης».
Κινηματογραφημένη ζωντανά στο West End του Λονδίνου το 2013, μεταδίδεται στην αρχική της μορφή, επιστρέφοντας στους κινηματογράφους όλου του κόσμου, δίνοντας το στίγμα των 10ων γενεθλίων του National Theatre Live.

Για 60 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' συναντιόταν με κάθε έναν από τους δώδεκα πρωθυπουργούς της σε μια ιδιωτική εβδομαδιαία συνάντηση. Αυτή η συνάντηση ήταν γνωστή ως η Ακρόαση. Κανείς δεν ξέρει τι συζητούσαν, ούτε καν οι σύζυγοί τους.

Από το γερόλυκο Ουίνστον Τσόρτσιλ, μέχρι τη Σιδηρά Κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ και τέλος το Ντέιβιντ Κάμερον, η βασίλισσα συμβουλεύει τους πρωθυπουργούς της για όλα τα θέματα τόσο τα δημόσια όσο και τα προσωπικά. Μέσα από αυτές τις ιδιωτικές ακροάσεις, διαφαίνεται η γυναίκα πίσω από το στέμμα, και γινόμαστε μάρτυρες των στιγμών που διαμόρφωσαν μία μονάρχη.

Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Με αφετηρία τις ακτές του Τάμεση, το National Theatre of London πάντα πρωτοπόρο, αποτελεί την πηγή έμπνευσης των σύγχρονων θεατρικών παραγωγών παγκοσμίως. Έχοντας μια παραγωγή 25 νέων θεατρικών παραστάσεων ετησίως, το National Theatre αποτελεί έναν από τους σύγχρονους ναούς της θεατρικής τέχνης.

Μέσα από το πρόγραμμα NT Live”, που ξεκίνησε πειραματικά το 2009, το National Theatre φθάνει πλέον σε πάνω από 2.000 αίθουσες παγκοσμίως και δίνει την δυνατότητα στους φανατικούς θεατές του σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν, από την αίθουσα του κοντινότερου κινηματογράφου τους, τις στιγμές θεατρικού μεγαλείου που δημιουργεί αυτός ο εμβληματικός θεατρικός οργανισμός καινοτομώντας σε κάθε νέα παραγωγή του.