Τύπος:Μουσική

Χώρος:Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ημ/νια:Παρασκευή, 31 Ιουλ 2020

Τιμές

Γενική Είσοδος: 10€

Φοιτητικό: 8€

Ανέργων: 8€

Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

Πληροφορίες

CHANIA ROCK FESTIVAL

31 Ιουλίου 2020
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά

Το Chania Rock Festival, επιστρέφει στις 31 Ιουλίου, για μία ακόμη χρονιά, σε πείσμα των καιρών. Μαζί του επιστρέφει και η rock μουσική!

Πλήρως προσαρμοσμένο στους κανόνες ασφαλείας που έχουν επιβληθεί, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, το Chania Rock Festival 2020, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock σκηνής.

Headliners, θα είναι οι NIGHTSTALKER, το πιο ιστορικό heavy rock συγκρότημα της χώρας μας, με καριέρα πάνω από 30 χρόνια, δίσκους που έχουν γράψει ιστορία, καθοδηγούμενοι από την εμβληματική φιγούρα του τραγουδιστή τους, Αργύρη και με την μεγαλύτερη – ίσως – επιτυχία ή το πιο δημοφιλές τραγούδι ελληνικού σχήματος, το μυθικό “Children of the sun”. Εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο φεστιβάλ, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να ξαναέρθουν και να καταλάβουν και τη θέση του headliner!
Μαζί τους, θα είναι οι psychedelic rockers, NAXATRAS, ένα σχήμα που από το ξεκίνημά του στις αρχές της δεκαετίας, έδειξε ότι είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα και με την prog/psychedelic/stoner rock προσέγγισή τους στην μουσική, αλλά και τα funk/jazz περάσματά τους, έχουν παίξει σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ, έχουν περιοδεύσει στο εξωτερικό πολλές φορές (Ευρώπη και Αυστραλία) και συμπεριλαμβάνονται στην εγχώρια ελίτ των rock σχημάτων.
Για τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών ήχων, φιλτραρισμένους μέσα από τη rock μουσική, οι THRAX PUNKS, είναι το νέο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα. Αν αναρωτιέστε πως γίνεται, περάστε μια βόλτα από συναυλίες τους και θα διαπιστώσετε ότι γίνεται πραγματικός χαμός. Κάθε live κι ένα μεγάλο party!!!
Όπως πάντα, το Chania Rock Festival, δίνει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη. Φέτος, θα υπάρχουν οι indie rockers από τα Χανιά, οι DRIVE BLIND και οι experimental rockers από το Ηράκλειο, THE MOTIFF.

Προπώληση εισιτηρίων από το επίσημο web site (αλλά και από τα σημεία προπώλησης σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο. https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

- Γενική είσοδος: 10 ευρώ
- Φοιτητές/Άνεργοι: 8 ευρώ
- Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν


Οι αποστάσεις μεταξύ μας θα τηρηθούν, όμως ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι φωνές μας θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία φορά την πόλη που έχει δώσει το όνομα της στο festival