Τύπος:Χορός

Χώρος:Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ημ/νια:Κυριακή, 25 Αυγ 2019

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 20:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 10 €

Προπώληση: 5 € (από μέλη του Συλλόγου και στο 6946155409)

Φοιτητικό: 5 €

Ανέργων: 5 €

Πολυτέκνων: 5 €

Παιδιά έως 14: 5 €

Πληροφορίες

Ανεξερεύνητη Κρήτη

Ο παραδοσιακός μουσικοχορευτικός σύλλογος «ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ», πιστός στις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου διοργανώνει μουσικοχορευτική παράσταση την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, με τίτλο «Ανεξερεύνητη Κρήτη».
Σκοπός του συλλόγου είναι η μεταλαμπάδευση της χορευτικής παράδοσης ατόφιας, με την ιστορικά μεθοδευμένη διδασκαλία των 25 κρητικών χορών αλλά και χορών από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Κρήτη δεν είναι μόνο Γη, ουρανός και θάλασσα, με αναμφισβήτητη ομορφιά. Είναι οι άνθρωποί της, ο πολιτισμός, η μουσική, το τραγούδι, ο χορός…που την κάνουν μοναδική!

Σας προσκαλούμε να αφεθείτε και να απολαύσετε σκοπούς και μελωδίες από όλη την Κρήτη, υπό τον ήχο παραδοσιακών οργάνων. Χορευτές με ήθος, παράστημα, σεβασμό και αγάπη, πιασμένοι άλλοτε στους ώμους και άλλοτε στις παλάμες θα ζωντανέψουν μύθους και έρωτες σε έναν σύγχρονο κόσμο, που δεν ξεχνά τις ρίζες του…

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου