Το 4o Rock Under the Clock Festival ολοκληρώθηκε και φέτος με εκπληκτικό τρόπο, ξεπερνώντας για ακόμα μια φορά κάθε προσδοκία! ⚡️

🌊 Η επιλογή της διοργάνωσης να μεταφέρει το RUTC στον καθαρά συναυλιακό χώρο της Ανατολικής Τάφρου αποδείχτηκε διορατική καθώς από νωρίς ο χώρος γέμισε με μουσικόφιλους. Η προσέλευση ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο καθώς καταμετρήθηκαν 2524 άτομα στην είσοδο. Ο κόσμος έδειξε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για τα τοπικά συγκροτήματα (και όχι μόνο για τους καλεσμένους όπως συνηθίζεται) υποστηρίζοντας την προσπάθεια των νέων μουσικών των Χανίων με την παρουσία του από νωρίς. Το γεγονός αυτό, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι το φεστιβάλ πετυχαίνει τον σκοπό του, και ότι η προσπάθεια αξίζει να συνεχιστεί.

🌊 Οι Northwaves, οι Cosmonuts, οι Woodtales, και οι The Dragons έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους για άλλη μια φορά και εισέπραξαν πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους. Ο προσεγμένος ήχος, ο εξαιρετικός φωτισμός και η εμπνευσμένη μουσική των νέων έδεσαν μουσικούς και κοινό δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μεγάλης συναυλίας. Το καλεσμένο συγκρότημα 1000mods ταρακούνησε τα Χανιά για ακόμα μια φορά!

🌊 Η προσφορά τροφίμων (2480kg) σχεδόν τριπλασιάστηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά, που είχε θεωρηθεί κορυφαία. Το κοινό των Χανίων ξεπέρασε τον εαυτό του φτάνοντας σχεδόν στο ένα κιλό τρόφιμα ανά θεατή και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Η διανομή κάλυψε με ικανοποιητικότατες ποσότητες τρεις από τις πιο οργανωμένες δομές υποστήριξης των Χανίων: Το Συσσίτιο Σπλάντζιας, το Παντοπωλείο του Κυττάρου Χαλέπας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

🌊 Οι συμμετοχές εθελοντών φέτος ήταν αμέτρητες! Νέοι διαφόρων ηλικιών βοήθησαν καταλυτικά στην διεξαγωγή και επιτυχία του φεστιβάλ. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές!

🌊 Η παρουσία του Ερυθρού Σταυρού φέτος ήταν ακόμα μεγαλύτερη, εξαιτίας της αύξησης του κόσμου, με παρουσία 12 εθελοντών στο ειδικό υπόστεγο της Τάφρου.

🌊 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα:
Το Junkart για τη δημιουργία της άψογης αφίσας και της “εικόνας” του φεστιβάλ, τη Chania Sound για την υλικοτεχνική κάλυψη και τη συνεργασία, το Nikolas Kokovlis και την Αθηνά Λε- για τις υπέροχες φωτογραφίες, την ομάδα του Eikonotopio για την βιντεοσκόπηση του φεστιβάλ, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο να συμβεί αυτή η εκδήλωση!

🌊 Τέλος, η διοργάνωση ευχαριστεί τους συν διοργανωτές Δήμος Χανίων - Municipality of Chania και Κεππεδηχ ΚΑΜ για την σημαντική συμβολή τους και όλους τους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς είναι εντελώς μη-κερδοσκοπική!

🌊 Η προετοιμασία για το Rock Under the Clock Festival 2020 έχει ήδη ξεκινήσει…

Σελίδα Facebook του φεστιβάλ: https://www.facebook.com/rockundertheclock/
Σελίδα Instagram του φεστιβάλ: https://www.instagram.com/rockundertheclock/