Τύπος:Μετάδοση Θέατρο | Όπερα

Χώρος:Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου

Ημ/νια:Δευτέρα, 03 Φεβ 2020

Ωράρια

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές

Γενική Είσοδος: 12€

Παιδιά έως 12 ετών: 10€

Φοιτητικό: 10€

Ανέργων: 10€

ΑΜΕΑ: 10€

Ομαδικά εισιτήρια (άνω των 20): 10€

Πληροφορίες

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύκτας

Το National Theatre of London στα Χανιά | Όνειρο Καλοκαιρινής Νύκτας | KAM | Photo @ Manuel HarlanΟ Όμιλος Antenna σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, συνδέει το κοινό των Χανίων με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης και παρουσιάζει το έργο του William Shakespeare "A Midsummer Nights Dream" («Όνειρο Καλοκαιρινής Νύκτας»)

Τέσσερις ερωτευμένοι νέοι και μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών που προσπαθούν να κάνουν πρόβα, μπλέκονται στη μέση μιας διαμάχης ανάμεσα στον βασιλιά και τη βασίλισσα των ξωτικών του δάσους. Καθώς η διαμάχη αυτή φουντώνει, οι ζωές των θνητών μπλέκουν με αυτές του παραμυθένιου ζευγαριού των βασιλιάδων, οδηγώντας σε ερωτικά τρίγωνα, μπερδέματα και μεταμορφώσεις…με κωμικές αλλά και σκοτεινές συνέπειες.

Η πιο διάσημη ρομαντική κωμωδία του Σαίξπηρ μαγνητοσκοπημένη ζωντανά στο Bridge Theatre του Λονδίνου. Η Gwendoline Christie (Game of Thrones), ο Oliver Chris (Green Wing, NT Live: Young Marx), ο David Moorst (NT Live: Allelujah!) και ο Hammed Animashaun (The Barber Shop Chronicles) ερμηνεύουν τους κύριους χαρακτήρες της παράστασης: Titania, Oberon, Puck και Bottom αντίστοιχα.
Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του στην πρόσφατη παραγωγή του έργου «Ιούλιος Καίσαρας» (NT Live 2018), ο σκηνοθέτης Nicholas Hytner μετατρέπει τη σκηνή του Bridge Theatre σε δάσος – έναν ονειρικό κόσμο με ιπτάμενες νεράιδες, πέπλα ομίχλης και γιορτές υπό το φως του φεγγαριού, κυκλωμένο από το κοινό που παρακολουθεί όρθιο, ελεύθερο να κινείται στο χώρο για να παρακολουθεί τη δράση στη σκηνή.

Σκηνοθεσία: Nicholas Hytner
Πρωταγωνιστούν: Gwendoline Christie, Oliver Chris, Hammed Animashaun, David Moorst

Με ελληνικούς υπότιτλους